top of page
Пошук
  • dynysnatasha

"На жіночих долонях- кришталеве життя"

Свят багато не буває, адже правда? Це завжди чудовий привід трохи відпочити від рутини та порадувати себе приємними дрібницями. Є багато свят у нашому календарі: державних і релігійних, патріотичних і героїчних, веселих і сумних. Саме свята своєю неповторністю розкривають велике культурне надбання українського народу, який береже віру у Бога, свято шанує свої традиції, плекає найдорогоцінніший скарб - мову, душу свою чисту розкриває у пісні, землю свою береже, історію пам'ятає, волю свою відстоює.

На календарі ще зима, але все навкруги дихає весною і приходить до нас чудове свято - День української жінки. Цей день несе у світ ніжність і красу. Адже усе найдорожче, що є у нашому житті – щастя, радість, надія, кохання, пов’язане з жінкою.

Напередодні жіночого свята, 22 лютого 2024 року класним керівником Русин Наталією Іванівною з учнями 7 класу було проведено виховний захід, присвячений українській жінці - простій і скромній, мужній і наполегливій, слабкій і разом з тим сильній духом, роботящій і працелюбній, справедливій і досвідченій. Наталія Іванівна, вітаючи із прийдешнім святом, побажала жінкам, щоб кожен день зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям радості. Наголосила, що жінка-берегиня домашнього вогнища і роду людського, народжує і виховує дітей, передаючи з покоління в покоління традиції високої духовності, культури, працьовитості.

Глядачі мали змогу насолоджуватися віршами, побажаннями українській жінці. Під керівництвом вчителя музики Бігар Мирослави Михайлівни учні виконали переробки пісень. Окрасою заходу стала молитва до української жінки, що прозвучала з уст мами учениці Швабової Ніколи.

В гарному настрої і з великим захопленням усі присутні жінки вибрали побажання із корзинки.

З теплим привітальним словом до всіх присутніх звернулася директорка гімназії Левко Мирослава Василівна. Вона сказала, що щедрість жіночих душ зігріває, сила духу - захоплює, а краса - вселяє віру, що нас чекає щасливе майбутнє. Приєдналася до привітань заступник директора Попович Людмила Олександрівна, яка побажала, щоб кожен день українські жінки зустрічали з посмішкою, впевненістю та передчуттям радості.

Слава Україні! Героям слава! Слава українській жінці!












152 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page