top of page
Пошук
  • dynysnatasha

Чорно-білі крила журби

Минають роки і десятиліття, а чорний День Чорнобильської трагедії все одно хвилює людей - і тих, кого він зачепив своїм недобрим крилом, і тих, хто народився далеко від покривдженої землі.

Напередодні Дня Чорнобильської трагедії, 25 квітня 2024 року класним керівником Кукунею Наталією Михайлівною було проведено з учнями 8 класу загальношкільне виховне заняття "Чорно-білі крила журби".

Під час виступу учні пригадали ті трагічні події, які відбулися у квітні 1986 року на Чорнобильській АЕС, вшанували тих, хто не шкодуючи свого здоров’я та життя  заслонили собою світ від радіаційної хвилі, переглянули відео зняті в період ліквідації катастрофи та сучасний вигляд Чорнобиля. Виконали пісні: "Лелеки білокрилі", "Рідна земля" під керівництвом вчителя музики Бігар Мирослави Михайлівни.

Заключним етапом виховного заходу була танцювальна композиція "Пташок-лебідок". А на завершення заступник директора Попович Людмила Олександрівна відмітила, що за роком спливає рік але для України  Чорнобиль залишається незагоєною раною. Серед усіх трагедій , які пережило людство , Чорнобильська катастрофа не несе аналогів за маштабностями рухотворного забруднення екологічної сфери. Ми повинні вшановувати і пам'ятати про цю страшну трагедію, 1986 рік завжди залишиться у пам'яті українців.








78 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page